ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть благодійні змагання з міні-футболу

|

У суботу, 30 січня, у місті Львові проводитиметься благодійний «Турнір Надії» з міні-футболу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

міні_футбол

Організаторами заходу є Львівська обласна організація ФСТ «Динамо» України, волонтерська спільнота «Hand Made по-львівськи», Говдриш Андрій, Козак Михайло, Грицунь Ігор, Горак Роман, Лісковський Тарас.

Метою турніру є збір коштів, які будуть розподілені на три рівних частини та перераховані дільничним інспекторам для лікування і реабілітації, які постраждали в наслідок терористичних дій в місті Львові – Андрухів Надія Михайлівна та Личак Роман Володимирович, а також на благодійні потреби для «Hand Made по-львівськи» – закупівля матеріалів та фурнітури для виготовлення військового спорядження, маскувальних засобів, виготовлення сухпайків тощо.

Для участі в турнірі запрошуються усі охочі без обмежень віку. Склад команд 8-10 осіб в одній команді. Умови участі за тел. +380677591301 – Тарас та +380677827535 – Світлана. Кошти можуть переказати усі охочі. Волонтерський рахунок: 4149 4978 2118 0769 (Приват Банк).

Фото: ffdo.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *