ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові працівниця банку шахрайським методом відтяпала собі 1,2 мільйона

|

У Львові начальник відділення фінустанови витратила понад мільйон банківських грошей. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

банкомат

Працівники Управління захисту (УЗЕ) Національної поліції у Львівській області встановили, що очільниця банківського відділення, починаючи з 2008 року, вносила до договорів про депозитні вклади громадян та у касові документи банку завідомо неправдиві відомості про відкриття рахунків останніми та внесення грошових коштів без їх оприбуткування.

Також відомо, що зловмисниця залучила до злочинної схеми й інших працівників відділення, яке вона очолювала. Разом з ними вносила фіктивні відомості в офіційну документацію клієнтів банківської установи та підписувала від їх імені заяви на переказ готівки та грошових коштів з рахунку цих вкладників.

У подальшому кошти з даних рахунків потрапляли на їх банківські картки, які керівниця знімала в банкоматі цієї ж фінансової установи та використовувала на власні потреби.

Під час досудового розслідування встановлено, що начальник відділення банку привласнила  1,2 мільйона гривень вкладників установи.

Судом підозрюваній обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

За привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем зловмисниці загрожує від 5-ти до 8-ми років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *