ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові дві особи отруїлись невідомою речовиною

|

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, 19 січня о 12.28 у Львові (вулиця Нечуя Левицького) отруїлися невідомою речовиною дві особи, які орендували житлове приміщення. Станом на 15.00 год 19 січня 2016 року потерпілі перебували у задовільному стані.

лікар

А саме: жінка 43-річна жителька Дрогобича та 30-річний житель Яворівського району.

Потерпілих бригадою швидкої медичної допомоги було доставлено у Львівську обласну клінічну лікарню. Зі слів потерпілих вони отруїлися парами ртуті від розбитих термометрів.

Лікарі Львівської обласної клінічної лікарні підтвердити факт отруєння парами ртуті не можуть, у зв’язку з відсутністю необхідних засобів. На місці події працювала оперативна група Франківського районного відділу ДСНС України у Львівській області. Працівники ДСНС перевірили місце події на наявність слідів ртуті. Слідів ртуті не виявили.

Львівським міським управлінням ГУ держсанепідслужби у Львівській області подана заявка до Львівського міського відділу державної установи Львівського обласного лабораторного центру держсанепідслужби України щодо проведення замірів залишків парів ртуті у житловій квартирі за відповідною адресою.

Замір буде проведено 20 січня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *