ОСТАННІ НОВИНИ

Торік на Львівщині відремонтували більше півсотні фельдшерсько-акушерських пунктів

|

Торік в області кардинально відновили 61 ФАП та 25 лікарських амбулаторій. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

__1453193249_613x392.32_3_0

Як зазначив директор департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації Богдан Чечотка, на покращення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я Львівської області у 2015 році скерували  83 млн 368 тис. грн: з державного  бюджету – 71 млн 67 тис.  грн, з обласного  бюджету – 9 млн 869 тис. грн та місцевих  бюджетів – 2 млн 432 тис грн.​

За його словами, 10 ФАПів реконструйовано за кошти обласного бюджету, передбачених Програмою сімейної медицини. Також за  кошти обласного бюджету збудовано котельню на альтернативні види палива в Бориславському медичному коледжі. Окрім цього, за рахунок коштів місцевих бюджетів та залучених коштів відремонтовано 51 ФАП та 25 амбулаторій.

Після проведення ремонтних робіт відкрили 61 стаціонарне  відділення та 7 поліклінічних відділень.

Здійснили ремонт у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні, обласного бюро судово-медичної експертизи та триває реконструкція перинатального центру.

За рахунок коштів інвесторів збудували та реконструювали 9 котелень: зокрема, в обласній психіатричній лікарні, лікарняному містечку м.Дрогобича на вул. Шептицьких, Дрогобицькій міській лікарні №3, Стебницькій міській лікарні тощо.

Окрім того, відремонтували 19  котелень, 12  бойлерних, 8 теплових пунктів, 21 харчоблок та 16 пралень.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *