ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині облаштують сучасних спортивних майданчиків на 16 мільйонів

|

У 2015 році у селах Львівщини облаштували 20 дитячих ігрових майданчиків. На це були передбачені кошти в обласному бюджеті в сумі 500 тисяч гривень.  Цього року в області заплановано встановити 60 спортивних майданчиків. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

pasichna3110

“Також у межах реалізації обласної цільової програми “Спортивний майданчик” на 2011-2016 роки” у співфінансуванні з місцевими бюджетами вдалося встановити ще 3 сучасні спортивні майданчики з синтетичним покриттям у містах Яворові, Бродах та Рудках.  Крім того, за кошти мікропроекту МОН України та місцевого бюджету облаштували спортивний майданчик в селі Київець, за рахунок сільського та районного бюджетів – у селі Держів Миколаївського району та завдяки спонсорам – у селі Солонка Пустомитівського району”, –  зазначив начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода.

Також в області  встановили 11 дитячих ігрових майданчиків за рахунок державної субвенції.

Нагадаємо, що в обласному бюджеті на 2016 рік передбачена рекордна сума на облаштування сучасних спортивних майданчиків в розмірі 16 мільйонів гривень. За ці кошти заплановано встановити 20 спортивних майданчиків зі синтетичним покриттям розміром 42х22м, а також 40 – з тренажерним обладнанням.

Фото: firtka.if.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *