ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра через площу Ринок тимчасово не ходитимуть трамваї

|

У зв’язку з освяченням води завтра, 19 січня, з 13.45 до 15.30  трамваї №№1, 2, 9 та 10 не курсуватимуть через площу Ринок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

tramvay

Як поінформували в ЛКП «Львівелектротранс», на час проведення святкових заходів трамваї маршрутів № 1, 2, 9, 10 курсуватимуть за такими напрямками:

Маршрут №1 – Залізничний вокзал – вул. Городоцька – вул. Підвальна – вул. І. Франка – вул. Вітовського – вул. Київська – Залізничний вокзал

Маршрут №2 – вул. Пасічна – пл. Митна – вул. І. Франка – вул. Вітовського – вул. Нечуя-Левицького – вул. Котляревського – вул. Чупринки – вул. Коновальця та у зворотному напрямку.

Маршрут №9 – Залізничний вокзал – вул. Київська – вул. Вітовського – вул. І.Франка – вул. Підвальна – вул. Городоцька – Залізничний вокзал.

Маршрут №10 – Залізничний вокзал – вул. Городоцька – вул. Підвальна – пл. Митна – вул. Личаківська – вул. Пасічна та у зворотному напрямку.

Нагадаємо, завтра, 19 січня, в день свята Богоявлення Господнього, на площі Ринок у Львові о 14.00 розпочнеться чин загальноміського освячення води.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *