ОСТАННІ НОВИНИ

Сокальський поліцейський відгамселив трьох осіб. Розпочато кримінал

|

За фактом побиття працівником Сокальського відділення поліції кількох осіб, серед яких і помічник народного депутата України, розпочато досудове розслідування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

174479

Так, 15 січня в Червоноградську місцеву прокуратуру надійшли заяви про вчинення злочину одним з працівників Сокальського відділення поліції Червоноградського відділу поліції, з яких вбачається, що останній, перебуваючи в одному з кафе-барів Червонограда, спричинив тілесні ушкодження відвідувачу закладу, а далі в приміщенні відділу поліції завдав ударів помічнику народного депутата України.

Окрім того, 16 січня в місцеву прокуратуру звернулась мешканка Сокаля з приводу побиття її вказаним працівником поліції, пошкодження мобільного телефону та погрози зброєю на  автозаправній станції у Сокалі в ніч з 14 на 15 січня.

Відомості про ці факти Червоноградською місцевою прокуратурою внесено до ЄРДР за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст. 125 ч. 1 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження) та ст. 365 ч. 2 ККУ (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжувалося насильством або погрозою застосування насильства, застосуванням зброї).

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *