ОСТАННІ НОВИНИ

Рецидивіст облаштував у квартирі нарколабораторію і торгував амфетаміном

|

У Стрию раніше судимий місцевий мешканець обладнав нарколабораторію у квартирі сусіда. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

1376592354

Працівники відділу превентивної діяльності Стрийського відділу поліції викрили  зловмисника, котрий на період відсутності свого сусіда обладнав  у його помешканні нарколабораторію для виготовлення амфетаміну.

Зловмисник, 26-річний раніше судимий місцевий мешканець, ретельно приховував свою діяльність:  у  власному  помешканні він  лише приймав замовлення, а нарколабораторію для виготовлення амфетаміну облаштував у квартирі сусіда.

Під час санкціонованого обшуку, проведеного у квартирі зловмисника, правоохоронці виявили та вилучили вживані медичні шприци, десять мобільних телефонів, а також ключ від вхідних дверей до сусідської квартири.

У цій квартирі під час санкціонованого обшуку поліцейські виявили та вилучили кілька медичних шприців, реактиви, інгредієнти та обладнання для виготовлення наркотичної речовини, зокрема скляні колби та хімічний холодильник. Всі вилучені речовини та обладнання відправлені для проведення експертизи.

За  цим фактом відкрили кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією згідно ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання,  зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Зловмиснику загрожує до десяти років тюрми. Досудове розслідування триває.

Фото: ritm.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *