ОСТАННІ НОВИНИ

У дитсадках Львівщини побільшало місць

|

Торік на Львівщині створили понад 1300 додаткових місць у дошкільних закладах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

дитсад

За словами директора департаменту освіти і науки ЛОДА Оксани Небожук, у 2015 році у Львівській області відкрили 5 дошкільних навчальних закладів. Зокрема, запрацювали ДНЗ у селі Червоне, що у  Золочівському районі, селі Київець, що на Миколаївщині, у Нагірному Мостиського району та селах Добряни і Стрілки, що на Стрийщині.

«Окрім того, минулоріч реорганізували 15 загальноосвітніх навчальних закладів у навчально-виховні комплекси, де створено 360 дошкільних місць. Йдеться про Бродівський, Городоцький, Дрогобицький, Пустомитівський, Сокальський та Яворівський райони. Також в області відкрили 39 додаткових груп на 825 місць», – зазначила вона.

За словами керівника департаменту, на Львівщині на 90% охоплені дошкільною освітою діти віком 3-6 років, а п’ятирічного віку – на 100%. Найкращі показники мають міста Моршин, Трускавець, Самбір та Кам’янко-Бузький, Бродівський та Сокальський райони. Гірші – в Дрогобицькому та Турківському районах Львівщини.

Нагадаємо, що у Львівській області функціонує 788 дитячих дошкільних закладів, з них 711 – комунальної власності, 6 – державної та 11 приватні.

Фото: соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *