ОСТАННІ НОВИНИ

Україна і США – партнери у відкритому небі

|

Угода між Урядом України та Урядом Сполучених Штатів Америки про повітряні перевезення вступила в силу. Про це повідомляє Громадське.TV.

litak

За словами заступника міністра інфраструктури Володимира Омеляна, всі юридичні формальності Угоди вже завершено.

«Як щойно повідомило Посольство США в Україні, завершено всі юридичні формальності і Угода між Урядом України та Урядом Сполучених Штатів Америки про повітряні перевезення вступила в силу», — написав він у Facebook.

Омелян зазначив, що авіакомпаніям обох сторін надається можливість виконувати польоти з правом п’ятої свободи: право приймати на іноземній території пасажирів, що прямують на територію будь-якої третьої держави, а також адресовані туди ж вантаж і пошту, і право висаджувати пасажирів і вивантажувати вантаж і пошту, що направляються із будь-якої території, в країні-підписанті угоди.

«Встановлюється довільна частота та ємність повітряних перевезень авіаперевізниками обох сторін. Дозволяється самостійне наземне обслуговування в аеропортах», — пише посадовець.

Угода про відкрите небо була підписана 14 липня 2015 року у Вашингтоні, 4 листопада її було ратифіковано Верховною Радою України.

Фото: соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *