ОСТАННІ НОВИНИ

Сім’ям загиблих учасників АТО Львівщини закупили квартири

|

У Львівській області 104 родини загиблих військовослужбовців та учасників АТО, які втратили функціональні можливості, забезпечили житлом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

kvarturu

За словами директора департаменту соціального захисту ЛОДА Василя Мартиняка, протягом 2015 року військовослужбовцям було закуплено блзько 80 квартир.

«З державного бюджету профінансовано закупівлю 79 квартир. Окрім того, ще 6 квартир придбали за кошти з резервного фонду державного бюджету, 12 – виділило Міністерство оборони у військовому містечку в Липниках, сімом родинам загиблих помешкання купили благодійники. Слід додати, що у місті Трускавці виділено земельну ділянку під будівництво багатоквартирного будинку для учасників АТО та сімей загиблих Героїв», – розповів він. .

Також ведеться активна робота з демобілізованими військовослужбовцями. Це стосується соціального забезпечення, працевлаштування, професійної перепідготовки, оздоровлення та реабілітації воїнів, які повертаються зі Сходу України.

«Реабілітаційних послуг для учасників АТО на Львівщині достатньо.Зокрема, у Львівському міжрегіональному центрі соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів пройшли реабілітацію 52 учасники АТО з важкими вогнепальними та мінними пораненнями різних частин тіла. Також 27 військових з інвалідністю перебували у Турківському районі в Західному реабілітаційно-спортивному центрі», – зазначив Василь Мартиняк.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *