ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура розслідує деталі аварійної посадки літака «Львів-Київ»

|

Попередня причина  аварійної посадки літака «Львів-Київ» сьогодні, 15 січня, – замикання електропроводки в передній частині літака над кабіною пілотів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

літак

Сьогодні, 15 січня, у м. Львові літак авіакомпанії «МАУ В-737» сполученням «Львів-Бориспіль» незадовго після вильоту з аеропорту здійснив аварійну посадку у зв’язку з технічними несправностями. З борту літака евакуйовано 156 пасажирів та 6 членів екіпажу в термінал А аеропорта «Львів».

Потерпілих в наслідок виявлення технічної несправності літака немає.

Відомості про цей факт Залізничним відділом поліції ГУ НП у Львівській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту). За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2 розпочато досудове розслідування.

Нагадаємо, що сьогодні, 15 січня, з аеропорту «Львів» вилетів літак на Київ, а вже через 15 хвилин приземлився на злітній смузі Львівського аеропорту.

Згодом виявилось, що на борту літака перебувала відома львівська співачка та волонтер Софія Федина, яка розповідала Львівському порталу деталі моторошного польоту.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *