Предстоятель УАПЦ очолить традиційне освячення води у Львові

|

У день свята Богоявлення, 19 січня, Блаженніший Макарій, Митрополит Київський і всієї України, Предстоятель Української Автокефальної Православної Церкви, перебуватиме у Львові та очолить загальноміське Йорданське водосвяття. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

УАПЦ

Зранку цього дня, о 7.00, Блаженніший очолить Архиєрейську Літургію у храмі Успіння Пресвятої Богородиці УАПЦ (вулиця Руська, 5) та чин великого Йорданського водосвяття.

А вже о 14.00 год. Предстоятель УАПЦ очолить традиційне загальноміське освячення води за участю духовенства різних християнських конфесій міста, на яке запрошують усіх львів’ян.

Додамо, що зараз Блаженніший Макарій перебуває з пастирським візитом на Донбасі. Візит розпочався з Луганської області, де Митрополит відвідав наших українських військовослужбовців, підтримавши їх молитвою та передавши гуманітарну допомогу від УАПЦ. А вчора, 14 січня, Предстоятель Української Автокефальної Православної Церкви завітав до м. Слов’янська.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *