ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби у зоні АТО поранили двох українських бійців

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 2 – було поранено. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

15-01-777x437

Як зазначив речник штабу Антитерористичної операції  полковник Андрій Лисенко, вчора на сході України зберігалася напружена бойова обстановка.

«Противник продовжує систематично порушувати режим тиші, перш за все, на Донецькому напрямку. Також ворог епізодично застосовує  важке озброєння – 82-мм міномети», – пояснив Лисенко.

За його словами, на Луганському напрямку бойові дії вчора не велися.

Водночас він зауважив, що тривають бойові дії низької та середньої інтенсивності по всій лінії фронту від Світлодарської дуги до Донецького аеропорту. «Найбільш неспокійно вчора було поблизу Новгородського, де противник двічі застосував 82-мм міномети, а також стріляв ворожий снайпер», – наголосив Лисенко.

Також він додав, що противник неодноразово порушував режим тиші поблизу Мар’їнки, як в світлу, так і в темну пору доби. Зокрема, на цій фронту значно активізувалися ворожі снайпери (вчора там було три таких обстріли). Також бойовики порушили перемир’я на наших передових рубежах східніше лінії Талаківка – Лебединське (поблизу Водяного).

«Після влучного вогню, який сили АТО відкрили у відповідь, ворожий обстріл було припинено», – резюмував Лисенко.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *