ОСТАННІ НОВИНИ

«AlterFuel» переходить на міжнародні стандарти фінансової звітності

|

Керівництво групи компаній «AlterFuel» прийняло стратегічне рішення про перехід групи на міжнародні(європейські)стандарти фінансової звітності (IFRS) та впровадження стандартів ISO 9001.

«Таке рішення прийнято у зв’язку з тим, – говорить Андрій Омельчук, директор групи компаній, – що ми прагнемо привести усі свої бізнес-процеси до стандартів ЄС. Це допоможе нам впроваджувати у своє виробництво нові європейські технології та будувати сталі партнерські стосунки з усіма зацікавленими сторонами, у тому числі і з міжнародними організаціями».

З кінця 2015 року розпочався аудит фінансово-господарської діяльності усіх підприємств групи компаній та формування зведеної фінансової звітності групи відповідно до міжнародних стандартів фінансової звітності. За словами пана Омельчука, сьогодні група співпрацює із рядом провідних європейських компаній, які планують розвивати свою діяльність на ринку теплоенергетики та виробництва альтернативного палива в Україні. Зокрема, компанія стала представником в Україні німецького виробника теплогенеруючого та паливного обладнання «Heizomat».

Група компаній «AlterFuel», є однією з провідних теплогенеруючих груп західної України. Координує діяльність ряду компаній, які генерують та постачають теплову енергію бюджетним установам, комерційним підприємствам і населенню у Львівській та Івано-Франківській областях. В групі також є підприємство з переробки відходів деревообробки на паливні брикети, яке працює у Львівській області,та компанія яка надає послуги GPS-моніторингу за виробничими процесами. В операційній діяльності компаній групи є 29 котелень. Загальна потужність котелень групи на 31.12.2015 становить 32 МВт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *