ОСТАННІ НОВИНИ

У Самборі п’яний водій намагався побити копа через зауваження

|

На Львівщині поліцейські затримали нетверезого водія, що намагався втекти та чинив опір правоохоронцям. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

п'яний водій

Під час патрулювання у місті Самбір, 12 січня близько 21.30, працівники групи швидкого реагування Самбірського відділу поліції помітили чоловіка з явними ознаками алкогольного сп’яніння, котрий саме сідав за кермо автомобіля. Побачивши, що до нього наближається автомобіль групи швидкого реагування, водій різко рушив та спробував втекти від правоохоронців. Проте це йому не вдалось.

Під час перевірки документів правоохоронці зясували, що за кермом автомобіля перебуває місцевий мешканець. На зауваження поліцейських, що у такому стані керувати транспортним засобом заборонено, чоловік почав лаятись нецензурними словами та спробував вдарити одного з правоохоронців.

Незважаючи на опір водія, його таки доставили у лікарню для проведення експертизи, у результаті якої припущення поліцейських, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння підтвердились.

На чоловіка склали адмінпротоколи за керування транспортним засобом у стані алкогольного спяніння та злісну непокору законному розпорядженню працівника поліції. Тепер чоловіку загрожує штраф, позбавлення права керувати транспортним засобом і навіть адміністративний арешт.

Після цього правоохоронці доставили чоловіка додому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *