ОСТАННІ НОВИНИ

За добу в зоні АТО не загинув жоден боєць, - РНБО

|

Попри численні обстріли з боку терористів не постраждав жоден український військовий. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

mapa

За словами речника  адміністрації Президента України з питань АТО  полковника  Андрія Лисенка, за минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

На Луганському напрямку ворог двічі відкривав вогонь з гранатометів АГС. Ці інциденти сталися поблизу Кримського та Трьохізбенки.

На Донецькому напрямку тривають бойові дії низької інтенсивності по всій лінії розмежування. Тактика противника залишається незмінною – провокативні обстріли наших передових позицій з використанням стрілецької зброї та гранатометів. Найбільш довготривалі обстріли окупантів вчора відбулися у Майорську, Троїцькому та Пісках.

На Маріупольському напрямку порушення тиші зафіксовано не було.

Також працівникам СБУ вдалося припинити діяльність злочинної організації, яка називала себе «профспілкою «ЛНР», що привласнювала внески працівників з районів, що контролюються українською владою. Ці кошти спрямовувалися на фінансування потреб НЗФ. Правоохоронці вчасно виявили цю шахрайську схему і запобігли вилученню майже 800 тисяч гривень.

Також українські спецслужби отримали докази, що член бандформування «Восток», якого затримали у місті Добропілля в грудні 2015 року, причетний до здійснення низки терактів у районі проведення АТО.

Фото: ІАЦ РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *