ОСТАННІ НОВИНИ

Через перекриття дороги шахтарями Львівщини відкрили кримінал, - Волинець

|

За фактом перекриття шахтарями дороги Львів-Рава-Руська відкрито кримінальну справу. Про це повідомив голова Незалежної профспілки гірників України (НПГУ) Михайло Волинець на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

69967_1

“У районі села Сопошин шахтарі поставили намет і перекрили дорогу на перехід Львів-Рава-Руська. Там присутній народний депутат Володимир Парасюк. Тим часом прокурор міста Червонограда викликав голову первинного осередку НПГУ Віталія Оніжука до себе. У НПГУ розцінюються ці дії як намагання тиснути на профспілку і іі лідерів”, – написав Волинець.

Відтак, за його словами, за фактом перекриття дороги відкрито кримінальну справу.

«Було б краще, якби прокуратура допомогла шахтарям подолати корупцію у паливно-енергетичному комплексі та розібралася б із смотрящими міністра енергетики Демчишина», – констатував Волинець.

 

Коментарі

  1. Волинця за грати , він основний організатор таких безчинств . Прокуратура нехай перевірить усі управління шахт , кому перекочовують гроші зароблені шахтарями за продане вугілля . Хочуть отримувати зарплату з державного бюджету , хоча вугілля у них купує не держава а комерційні структури .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *