ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі у Львові затримали трьох п’яних водіїв

|

Сьогодні, 12 січня, п’яний львів’янин намагався дати хабара працівникам поліції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

п'яний водій

Уночі, на вулиці Івана Франка, патрульні помітили автомобіль Mercedes Vito у якого не були підсвічені номерні знаки. Транспортний засіб зупинили для того аби зробити зауваження і вказати на порушення, однак від водія патрульні відчули запах алкоголю.

Чоловікові було запропоновано пройти перевірку на пристрої драгер. Результат позитивний – 0.51 проміле. Водій пробував кілька разів наполегливо дати хабар патрульним, однак кілька разів був попереджений про відповідальність за статтею 369 Кримінального кодексу України (Давання хабара. Карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до п’яти років.) і таки передумав.
Ще одного п’яного водія за кермом Lada Kalina зупинили на вулиці Стороженка. Поліцію повідомили, що в автомобіль сів п’яний чоловік. Перевірка на драгері встановила – 2.5 проміле. Забирати транспортний засіб приїхалося чимало родинчів.
Патрульні зафіксували 1.23 проміле у ще одного водія,який керував автомобілем HONDA Accord. Зупинили чоловіка на Проспекті Червоної Калини через не підсвічені номерні знаки. Окрім цих порушень у водія не було усіх необхідних документів для керування транспортним засобом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *