ОСТАННІ НОВИНИ

Вибух у Стамбулі здійснив сирієць-смертник

|

Вибух у центрі найбільшого міста Туреччини Стамбула, внаслідок якого 10 людей загинули і 15 отримали поранення, здійснив сирійський терорист-смертник. Про це в ході телевізійного звернення заявив президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган, повідомляє газета «День» з посиланням на турецький офіс CNN.

вибух

«В районі Султанахмет стався теракт, здійснений терористом-смертником сирійського походження. Я засуджую такі дії . На жаль, є 10 загиблих в результаті терористичного акту. Я бажаю одужання 15-ом постраждалим. Терористичні акти у всій країні ще раз показали, що ми повинні бути єдині у боротьбі проти терористичних організацій», – сказав Ердоган.

За словами президента, Туреччина є головною ціллю терористичних організацій, які діють в регіоні через рішучі кроки у боротьбі проти терористів, зокрема, проти “Ісламської держави”.

Крім того, Ердоган повідомив, що жертвами теракту стали громадяни Туреччини і іноземці, однак не надав подробиць.

«Цей інцидент показав, як нація, ми повинні об’єднатися, знову проти терору. Турецькі визначальні і етичні позиції залишатимуться незмінними”, – сказав Ердоган.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що у центрі Стамбула пролунав вибух. За попередніми даними 10 людей загинули, 15 отримали поранення.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *