ОСТАННІ НОВИНИ

Дітям-переселенцям проведуть шоколадний майстер-клас

|

Сьогодні, 12 січня, о 14.00 годині працівники відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за благодійної підтримки Львівської майстерні шоколаду проведуть благодійний захід «Смак життя» для дітей із сімей у складних життєвих обставинах та сімей вимушених переселенців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради Львова.

шоколадний майстер-клас

Під час заходу діти стануть учасниками майстер-класу із виготовлення шоколадних цукерок. Кожен матиме змогу зробити  шоколадні вироби для себе і своєї родини, а потім оцінити усе багатство смаку готових шоколадних шедеврів.

«Створюючи цукерки власноруч, діти матимуть змогу не лише повправлятись у майстерності кондитерського мистецтва, а й дізнаються багато цікавого про історію виникнення шоколаду. Таке дозвілля є унікальною можливістю для малюків не лише розширити свої знання, реалізувати вміння та бачення, але й поласувати відомим і надзвичайно смачним львівським шоколадом», – розповіла фахівець із соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Марія Ковальчук.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *