ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі двійка львівських хуліганів трощили піцерію та погрожували копам

|

До патрульних, на початку вечірньої зміни,надійшло звернення з піцерії, що на вулиці Личаківській,60 про те, що невідомі намагаються потрапити у вже зачинений заклад, ламаючи двері. Також зчинили бійку і завдали заявник окрім матеріальної шкоди, ще фізичну. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

патрульні

Коли патрульні приїхали на місце події, потерпілий повідомив, що хулігани пішли п’ять хвилин тому, проте зміг детально описати нападників. Поліцейські не зволікаючи почали обстежувати територію, неподалік, на вулиці Вишенського, 11а помітили двох осіб, які співпадали з описами потерпілого.

Осіб запросили до відділу поліції для з’ясування обставин, однак чоловіки не відреагували на законну вимогу патрульних і почали ображати поліцейських та погрожувати фізичною розправою. Підозрювані перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Коли патрульні вкотре запросили осіб сісти в авто аби проїхати до відділу поліції, один із чоловіків кинувся до патрульного почав штовхатися і шарпати форму, після чого зірвав нагрудну камеру і викинув її. Було прийнято рішення застосувати до чоловіків кайданки, однак один із затриманих почав ще більше застосовувати фізичну силу до патрульних. Чоловіків попередили, про можливе застосування спецзасобу Терен 4м. Попередження не спинило осіб і вони почали поводитися ще агресивніше. Довелося застосувати газовий балончик.

Чоловіків доставлено до відділу поліції. Заявник упізнав нападників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *