ОСТАННІ НОВИНИ

Розшукуються літературні таланти: оголошено всеукраїнський дитячий конкурс

|

Із нового року стартував щорічний Всеукраїнський дитячий конкурс «У пошуках літературних талантів». Про це повідомляє «БараБука».

87b48e763bfd5657da09a6babc1811de (1)

Узяти в ньому участь можуть діти й молоді люди віком до 18 років. За словами організаторів, конкурс «покликаний створити соціальне замовлення на ранню літературну творчість, повернувши Україну в русло цивілізованих країн світу, які плекають свої таланти з дитинства».

Надсилати на конкурс можна як поезію (поеми, вірші, байки), так і прозу (романи, повісті, оповідання, казки, есе). Головна умова – твір має бути написано українською мовою. При цьому країна проживання автора значення не має. Перша премія в обох номінаціях становить 8 тис грн, друга – 6 тис грн, третя – 4 тис грн, також передбачено 1000 грн заохочення для п’яти дипломантів із кожної категорії. Детальніше умови конкурсу та положення читайте тут.

Твори приймаються до 1 червня 2016 року. Найкращі з них буде надруковано в літературних газетах, журналах, на сайтах, видані в антологіях.

Твори надсилати на адресу: Всеукраїнський дитячий конкурс «У пошуках літературних талантів», вулиця Банкова, 2, Київ, Київська організація Національної спілки письменників України, 01601; або на електронну скриньку [email protected].

Фото: chado-bozhe.com.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *