ОСТАННІ НОВИНИ

Під час обстрілу біля Горлівки загинув український воїн, ще одного поранили

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, ще 1 – було поранено. Це сталося в ході обстрілу у Зайцевому, на північ від Горлівки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.11-01-777x437

За словами речника адміністрації Президента України з питань АТО полковника Андрія Лисенко, на Луганському напрямку триває затишшя.

«На Світлодарській дузі противник застосував важке озброєння – наші позиції поблизу села Троїцьке були обстріляні з танка. Також бойовики застосували гранатомети південніше Ленінського», – зазначив він.

Водночас Лисенко наголосив, що епіцентром бойових дій вчора була Горлівська агломерація, де бойовики порушили режим тиші по всьому периметру – від Зайцевого до Новгородського.

«В районі Донецького аеропорту активізувалися ворожі снайпери. Зокрема, серія снайперських обстрілів вчора відбулася східніше Опитного та південніше Авдіївки. Натомість у Пісках вчора було спокійно», – зауважив він.

Також Лисенко додав, що ворог порушив режим тиші у Старогнатівці та Широкиному. Обидва обстріли були нетривалими (до 10 хвилин). У Широкиному сили АТО відкрили вогонь у відповідь.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *