ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині юнак вбив та пограбував інваліда

|

У Стрию 17-річний юнак вбив та пограбував інваліда. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

зарізав

До Стрийського відділу поліції 6 січня о 23.30 зателефонував 17-річний місцевий мешканець. Він повідомив, що у своєму помешканні помер 40-річний інвалід 3-ї групи.

Тіло покійника було скероване на судово-медичну експертизу, яка встановила, що смерть чоловіка настала внаслідок зовнішньої крововтрати через колото-різані поранення шиї з ушкодженням кровоносних судин.

Правоохоронці з’ясували, що вбивство скоїв той самий юнак, який і повідомив їх про смерть інваліда. А сталося це за добу до того, як він зателефонував. Пізно увечері він разом із 19-річним товаришем, солдатом-контрактником, що знаходиться зараз у відпустці, гостювали у майбутньої жертви.

Під час розпивання спиртних напоїв у юнака виникла «ідея» пограбувати хазяїна квартири. Він схопив кухонний ніж і накинувся на чоловіка. Бив винятково у ділянку шиї. Загалом експерти нарахували 18 ударів, кожен із яких міг бути смертельним. Коли інвалід перестав подавати ознаки життя, зловмисник забрав у нього 600 гривень. Коли вийшли з будинку, знаряддя вбивства викинув у смітник, а грошима поділився із приятелем – співучасником злочину.

Зловмисникам загрожує п’ятнадцять років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *