ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики обстріляли мирне селище

|

Сьогодні, 11 січня, терористичні угруповання здійснили обстріл селища Водяне, що поставило під загрозу життя та здоров’я мирних мешканців. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

ATO

Як зазначили у прес-центрі штабу АТО, селище Водяне розташоване у буферній зоні і жодного підрозділу сил АТО там немає.

«Населений пункт Водяне розташований у так званій «сірій зоні» на відстані близько 7 кілометрів від східної межі міста Маріуполь. Всього на околицях та на вулицях Водяного впали та розірвались близько 10 мін. Інформація про руйнування та жертви серед місцевих мешканців уточнюється.

Слід зазначити, що селище Водяне розташоване у так званій буферній зоні і жодних підрозділів сил АТО там немає. Відтак, цей обстріл можна трактувати лише як чергову збройну провокацію російсько-терористичних військ проти українських захисників. Не виключено, що окупанти спробують звинуватити у скоєнні цього злочину саме українські підрозділи, що вже було не один раз. При цьому, бойовики вкотре демонструють, що безпека мирних мешканців не співпадає з їхніми злочинними планами із загарбання України», – йдеться в повідомленні.

Фото: dt.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *