ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські поліцейські впіймали двох п’яних водіїв. Копів залякували впливовими знайомими

|

Львівські патрульні затримали двох п’яних водіїв, які хизувалися своїми впливовими рідними та друзями. Про це повідомила Патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

12495174_1509050486063385_1397554305126152550_n

«Патрульні помітили на вулиці Драгана позашляховик «Тойота Прадо», у якого не були підсвічені номерні знаки. Автомобіль зупинили, аби зробити водієві зауваження. Під час спілкування від водія патрульні відчули запах алкоголю. Хлопець пройшов перевірку на пристрої драгер -1.72 проміле», – повідомили у поліції

Далі 22-річний юнак 94 почав розповідати копам, мовляв, йому нічого не буде, тому що в нього впливовий батько.

«Попри все, на хлопця чекає суд, який визначить міру покарання за керування автомобілем у нетверезому стані», – запевняють у поілції.

Ще один випадок стався у центрі Львова, коли на поліцейських намагалися тиснути, але вже впливовими друзями.

«Патрульних викликали на бійку. Коли екіпаж прибув на виклик, заявники відмовилися писати заяву. Один з учасників бійки час від часу підходив до свого авто марки «Мерседес» на польській реєстрації. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Через годину той самий екіпаж помітив згаданий автомобіль, який їхав з місця бійки. Чоловіка зупинили перевірка на драгері встановила – 1.88 проміле. Водій, допоки складали протокол, неодноразово намагався домовитися та постійно комусь телефонував з проханням вирішити ситуацію. Останнє слово за судом», – йдеться у повідомленні.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *