ОСТАННІ НОВИНИ

Керівник підприємства опиниться за гратами за розкрадання дерева

|

На Львівщині засуджено керівника підприємства за привласнення деревини вартістю майже 340 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

грати

Пустомитівський районний суд Львівської області ухвалив вирок стосовно директора приватного підприємства, який обвинувачувався у підробці документів та незаконному привласненні й реалізації понад 1100 м куб лісопродукції.

Керівник фірми, яка відповідно до укладеного із лісокористувачем договору здійснювала вирубку дерев у смугах відведення автодоріг області, незаконно привласнив заготовлені лісоматеріали, а у подальшому їх продав.

При цьому директор підробив товарно-транспортні накладні про походження деревини.

Зловмисник перебуватиме за гратами три роки, а також з нього стягнено 340 тисяч гривень за шкоду, заподіяну внаслідок учиненого злочину.

Фото: соціальні мережі

Коментарі

  1. Керівники Брюховицького лісництва давно мають сидіти у вязниці . Варто лише подивитися що робиться у лісі навколо Колонії , що розташована недалеко від Гомульця . Велитенські сосни і буки вирубується місцевим населенням без усяких дозволів .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *