ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові позмагаються найкращі стрибуни

|

У суботу, 16 січня, у Львові на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України відбудеться ХVIІ міжнародний турнір з легкоатлетичних стрибків “Меморіал Олексія Дем’янюка”. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

стрибки

Цього рокуу Львові позмагаються юні спортсмени-початківці та відомі атлети, зокрема учасники і призери Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи.

Про участь у “Меморіалі – 2016” вже заявили провідні атлети-стрибуни з України, Грузії, Словаччини та Польщі. Серед українців: екс-чемпіон світу, переможець командного Чемпіонату Європи 2013 Юрій Крімаренко; бронзовий призер Чемпіонату світу у приміщеннях 2014р, срібний призер Чемпіонату Європи 2013 – Андрій Проценко та інші.

У програмі змагань – юнацький та юніорський турнір зі стрибків у висоту, Гран-прі серед жінок та чоловіків. А серед глядачів проведуть благодійний розіграш призів від партнерів змагань.

Також заслужені нагороди отримають найкращі спортсмени 2015 року: переможці та призери чемпіонатів України в різних вікових номінаціях.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *