ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині згорів ресторан-музей

|

У перший день нового року у селі Черлянське Передмістя Городоцького району повністю згорів ресторан “Княжий двір” . Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Львівській області.

ресторан

Повідомлення про пожежу надійшло 1 січня о 19:45. Займання сталося на горищі дерев’яної одноповерхової будівлі ресторану розміром 25×35 м., критої руберойдом. Перші пожежно-рятувальні підрозділи прибули на місце події за лічені хвилини, але будівля булла вже повністю охоплена вогнем.

ресторан2

Складність гасіння полягала у низькій температурі та сильному задимленні навколо приміщень. Підрозділами ДСНС в складі 3-х ланок газодимозахисної служби ліквідовано займання о 21:10.

ресторан1

Завдяки кваліфікованим діям рятувальників врятовано 5 будівель, розташованих поруч. Внаслідок пожежі знищено будівлю ресторану. До ліквідації пожежі залучалось 49 рятувальників та 10 одиниць спецтехніки.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Обставини події встановлюють фахівці правоохоронних органів.

Ресторан-музей “Княжий двір” був споруджений з дерева, дизайн закладу виконаний у стилі стародавніх елементів побуту українського села XVIII століття. Заклад знаходиться на відстані 20 км від Львова. Ресторан відкрився 15 років тому, належав депутату Городоцької райради від ВО Батьківщина Олегові Скоморовському.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *