ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський ретро-потяг курсуватиме ще протягом двох тижнів

|

Від сьогодні, 2 січня, і до 14 січня щоденно охочі зможуть знову здійснити чудову зимову поїздку ретро-потягом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Львівської залізниці.

потяг1

Відгукнувшись на численні звернення пасажирів, на залізниці прийнято рішення для удосконалення організації поїздки та підвищення рівня комфорту подорожі додати до складу зимового поїзда ще два вагони, яких тепер курсуватиме вже чотири, та встановити символічну оплату проїзду.

Придбати квитки можна у день відправлення ретро-поїзда у касі в приміському залі головного вокзалу станції Львів. Каса буде спеціально ознакована. Вартість проїзду за маршрутом Львів-Брюховичі-Львів становить 10 гривень. Діти до 14 років і надалі подорожують безкоштовно. До вагонів поїзда пасажири потраплять лише при наявності квитка, а діти – лише у супроводі дорослих.

потяг2

Поїзд відправляється з першого перону головного вокзалу о 13.30, мандрівка розрахована на 1 годину 15 хвилин. На станції Брюховичі пасажири можуть пофотографуватися біля паротяга, а також поспівати колядки разом з акторами з будинку науки і техніки Львівської залізниці та учнями Львівської дитячої залізниці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *