ОСТАННІ НОВИНИ

Поляк намагався перетнути кордон зі зброєю

|

Поляк та українець намагалися перетнути державний кордон з пістолетом та психотропами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

прикордонники

Учора ввечері у пункт пропуску «Смільниця» автомобілем «Фіат» прибув громадянин Польщі. Під час заходів контролю на автомобіль спрацював службовий собака, тому у прикордонного наряду Мостиського загону виникли підозри щодо можливого переміщення заборонених предметів.

Транспортний засіб було направлено для поглибленого огляду, де спільно з інспектором Державної фіскальної служби співробітники Держприкордонслужби виявили пневматичний пістолет калібру 4,5 мм з двома повними газовими балонами. Пістолет вилучено. Про знахідку було повідомлено співробітникам поліції.

Крім того заборонені для переміщення предмети виявили у пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону. Громадянин України, який їхав у рейсовому автобусі як пасажир, під час повернення із Польщі намагався ввезти 280 таблеток психотропної дії.

Щодо виявленого правопорушення до правоохоронних органів направлено повідомлення за ст. 309 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Виявлені таблетки та особу передано співробітникам поліції у Волинській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *