ОСТАННІ НОВИНИ

П’яного винуватця ДТП переслідували майже 30 кілометрів

|

У Львові впіймали п’яного водія, який утік із місця ДТП, що скоїв на Яворівщині. Про це Львівському порталу повідомили у відділі управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Львівській області.

ДТП pmg.ua

За даними відомства, порушник скоїв ДТП на Яворівщині та одразу ж «накивав п’ятами». Зупинили горе-керманича вже у Львові. Окрім того з’ясувалося, що чоловік був «під шафе» та без документів.

Близько п’ятої години вечора до працівників ДПС, що патрулювали у смт Івано-Франкове, звернулись місцеві мешканці. Люди розповіли, що кілька хвилин тому водій автомобіля «Ауді» протаранив припаркований легковик та поїхав у напрямку Львова. На щастя, від дій горе-керманича ніхто не постраждав.

Очевидці пригоди детально описали автомобіль, яким керував утікач.

Вартові доріг оперативно наздогнали «Ауді». Увімкнувши проблискові маячки, правоохоронці через гучномовець звернулись до водія із вимогою зупинитись. Та порушник ще дужче натиснув на газ і спробував відірватись від поліцейських.

Втім, уникнути відповідальності порушнику не вдалося. Працівники ДПС наздогнали втікача на вулиці Шевченка у Львові. На допомогу колегам прибули й екіпажі патрульної служби міста.

Правоохоронці з’ясували, що водій легковика «Ауді» був за кермом напідпитку, до того ж не мав при собі жодних документів. Тепер чоловіку доведеться відповідати одразу за кількома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення. Зокрема, за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння та без документів, а також за вчинення дорожньо-транспортної пригоди.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *