ОСТАННІ НОВИНИ

Зустріч міграційної служби Львівщини з активістами відбулася у кращих традиціях СРСР

|

Сьогодні, 30 грудня, відбулася зустріч керівництва Державної міграційної служби у Львівській області з представниками громадських організацій щодо покращення роботи структури. Втім ніякого діалогу між обома сторонами конфлікту не відбулося, лишень довгий монолог очільника служби Володимира Бабунича, після виступу якого активісти демонстративно покинули зал. Про це з місця події передає кореспондент Львівського порталу.

12399396_456413567885408_27014598_n

Почалася зустріч із того, що в.о. начальника Державної міграційної служби у Львівській області Володимир Бабунич ознайомив присутніх у залі із усім, що вдалося зробити протягом року, а також хотів розповісти про плани служби на 2016 рік. Втім активісти не дали йому завершити свій виступ.

Так, керівник ГФ «Рабів до раю не пускають» Іван Спринський перебив довгу «оду про досягнення» Бабунича і звинуватив його у тому, що їхній діалог відбувається у кращих радянських традиціях: начальник обсадився посадовцями зі своєї служби і просто звітує.

«Замість того, щоби ми проводили нашу зустріч у форматі про який домовлялися «запитання – відповідь», ви випустили у повітря робочий час цих людей. Жодної конструктивної відповіді про те, яка фактична робота була виконана, на мою суб’єктивну думку, ми не отримали. Натомість зараз ви робите доповідь аналогічну до того, як у 1989 році ЦК КПРС», – обурився він.

Відтак відомі львівські активісти – координатор «Економічного бойкотного руху» Олег Радик, керівник «Варти 700» Наталія Шелестак, глава ГФ «Рабів до раю не пускають» Іван Спринський та активіст ГО «Дорожній контроль Львів» Сергій Круглов демонстративно покинули залу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *