ОСТАННІ НОВИНИ

У новорічно-різдвяні свята громадський транспорт Львова працюватиме без змін

|

Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, у новорічно-різдвяні свята громадський транспорт у Львові працюватиме у звичному режимі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

транспорт

«Я звернув увагу керівників автотранспортних підприємств на те, щоб було дотримання кінцевих зупинок по часу. Якщо визначено, що маршрут курсує до 23.00 год., то автобуси мають працювати до цієї години», – зазначив Віктор Щир.

Однак, гості та мешканці міста зможуть користуватись послугами нічних автобусів, які курсуватимуть у Львові і в наступному році.

«Нічні автобуси у місті працюватимуть. Залишається тих ж 7 нічних маршрутів, ми нічого не змінюємо. Також ми готуємо проект рішення виконавчого комітету про затвердження цих нічних маршрутів, а далі оголошуватимемо конкурс на їх обслуговування. Це така процедура. До рішення конкурсного комітету наказом директора департаменту житлового господарства та інфраструктури функції обслуговувати нічні маршрути ми надамо нашому комунальному підприємству», – розповів Віктор Щир.

Нагадаємо, нічні маршрути у тестовому режимі запрацювали у Львові 1 липня цього року. Діє 7 маршрутів, які з’єднують центральну частину міста та залізничний вокзал зі спальними районами. Вартість проїзду складає 8 грн.

Фото: avto-polis.kiev.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *