ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський центр зайнятості може перейти у власність міста

|

Депутати Львівської міської ради хочуть звернутися до парламенту та Кабміну з проханням внести до Дрежбюджету зміни, а точніше, – віддати місту Львову міський центр зайнятості, який наразі керується державою. Про це йдеться у депутатському зверненні,який сьогодні, 30 грудня, на засідання міськради зачитав депутат від «Громадянської позиції» Юрій Кужелюк, передає кореспондент Львівського порталу з місця події.

центр зайнятості

Згідно із зверненням, у Держбюджеті-2016 зазначено, що містам передається контроль над професійними технічними училищами, а центр зайнятості, який має займатися працевлаштуванням випускників технічних вишів, зараз функціонує під керівництвом держави. Львівські депутати вважають, що центр зайнятості необхідно передати місту, аби ця структура займалась працевлаштуванням львів’ян і керувалась та фінансувалась містом.

«Просимо Верховну Раду України переглянути закон про «Державний бюджет-2016» і внести зміни щодо передачі Львівського міського центру зайнятості до власності міста», – йдеться у зверненні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *