ОСТАННІ НОВИНИ

Урок захисту Вітчизни для школярів на полігоні

|

Уроки захисту Вітчизни для школярів Львівщини почали проводити на полігоні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

74

Старшокласники школи № 1 із міста Миколаєва Львівської області приїхали до Старичів, щоб на військовому полігоні пройти урок із предмета «Захист Вітчизни». Цю новацію підтримало керівництво 184-го Навчального центру Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

75

76

26 учнів на практиці побачили та спробували те, що раніше їм було доступно тільки в теорії. Вони ознайомилися зі зразками стрілецької зброї та техніки, а також з організацією навчального процесу військовослужбовців на полігоні. Була й «солдатська каша» в їдальні разом із захисниками Вітчизни.

77

78

Лектором цього дня виступив Іван Огоновський, який свого часу служив у 184-ому Навчальному центрі та був демобілізований у серпні цього року.

79

«Моя мама – директорка школи. Я їй запропоновував: «давай покажемо дітям справжню військову частину», полігон, як проходять навчання, як готують українських воїнів – повідомив Іван Огоновський.

80

Директор радо підхопила ініціативу задля збільшення військово-патріотичного виховання старшокласників.

81

«Хотіли показати дітям щось більше, щоб вони побачили, яка є в ЗС України техніка, яка є зброя», – прокоментувала жінка.

82

Як відомо, керівництво Центру охоче відгукнулося на ідею.

91

«Ми розуміємо, як сьогодні важливо посилювати військово-патріотичне виховання на всіх етапах становлення молодого українського громадянина. Адже ці школярі – це майбутнє молоде поповнення українського війська. Тому ми підтримали ініціативу керівництва школи, їхню новацію і задоволені результатом», – підсумував він.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *