ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО поранено українського військового

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 1 – було поранено. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі РНБО.

108

На Луганському напрямку вчора бойові дії не велися. Водночас поблизу с. Красна Талівка було зафіксовано політ ворожого БПЛА на висоті 1000 м. Також прикордонники Луганщини під час несення служби спостерігали за польотом російського літака, який здійснював політ на суміжній території вздовж лінії російсько-українського кордону.

Донецький напрямок: На Світлодарській дузі вчора обстановка дещо загострилася. Протягом дня противник неодноразово порушив режим тиші поблизу селища Луганське. Активно працюють ворожі снайпери.

Поблизу Горлівки ситуація також залишається неспокійною. Між Зайцевим та Гладосовим вчора відбулося бойове зіткнення сил АТО з загоном противника чисельністю до 15 осіб. Окрім цього, ворожі провокації зафіксовано у Майорську, Кодемі, Шумах та Новгородському.

Поблизу Донецького аеропорту також тривають бойові дії низької інтенсивності. У Пісках відбувся нетривалий мінометний обстріл з боку НЗФ та низка інших провокацій. Окрім цього, противник порушив режим тиші південніше Авдіївки та східніше Опитного.

Маріупольський напрямок: Противник порушив режим тиші поблизу Чермалика. Близько півгодини бойовики вели вогонь з гранатометів, засівши на протилежному березі Кальміуса. Обстріл був прицільним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *