ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики планують збройні провокації

|

Терористичні угруповання планують збройні провокації у Комінтерновому. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

ATO

« Комінтерновому знову можливі збройні провокації з боку проросійських бандформувань

За інформацією прес-центру штабу АТО, днями до селища Комінтернове, що неподалік Маріуполя, планується візит головного ватажка віртуального геоутворення «ДНР» Олександра Захарченко. Мета візиту – так би мовити, вивчення стану справ, а також доставка гуманітарної допомоги місцевому населенню та висвітлення цього чергового постановочного шоу російськими пропагандистами, які називають себе представниками ЗМІ. Є всі підстави вважати, що в рамках цієї акції проросійські бандформування знову можуть вдатися до низки збройних провокації, зокрема, із застосуванням озброєння, використання якого заборонено умовами Мінських домовленостей.

Нагадаємо, днями загарбники вже спробували дискредитувати сили АТО, відкривши вогонь по представниках СММ ОБСЄ, які працювали біля Комінтернового, та звинувативши у цьому злочині українську сторону», – йдеться в повідомленні.

Фото: espreso.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *