ОСТАННІ НОВИНИ

У період зимових свят в області посилять заходи безпеки

|

У Львівській області у період новорічних свят та Різдва правоохоронні органи посилять заходи безпеки, а служби життєзабезпечення працюватимуть у режимі підвищеної готовності. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

безпека

«Враховуючи ситуацію на Сході України, а також посилення ризиків терористичних загроз, ми повинні забезпечити правопорядок і безпеку мешканців та гостей Львівщини у період зимових свят. У цей час всі служби мають бути готовими злагоджено реагувати на будь-які ситуації та гарантувати стабільне функціонування систем життєзабезпечення населення. Ми повинні контролювати ситуацію, адже не даремно існує українська приказка «береженого Бог береже», – наголосив голова ЛОДА Олег Синютка.

Очільник Львівщини також затвердив графік чергування керівників та відповідальних працівників в облдержадміністрації. У вихідні та святкові дні січня 2016-го року чергові держслужбовці забезпечуватимуть оперативне інформування про важливі події, нештатні та надзвичайні ситуації.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *