ОСТАННІ НОВИНИ

Минула доба у зоні АТО обійшлася без втрат для українських воїнів

|

Вчора, 27 грудня, обстановка на сході України стала дещо спокійнішою. За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

oun_650x410

Як розповів речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко, також не було зафіксовано жодного епізоду застосування важкого озброєння з боку противника.

За його словами, на Луганському напрямку вчора бойові дії не велися.

«На Світлодарській дузі вчора відбулося кілька короткотривалих провокацій ворога у Троїцькому та Луганському. При цьому бойовики застосували гранатомети та кулемети», – зазначив Лисенко.

Водночас він додав, що в околицях Горлівки – аналогічна обстановка.

«Бойовики порушили режим тиші у Майорську та Новгородському. Південніше, поблизу сел. Новоселівка Друга відбулося бойове зіткнення між окупантами та силами АТО. Після півгодинного бою ворог відступив», – зауважив Лисенко.

У районі Донецького аеропорту обстановка незмінна.

«Найбільшу кількість ворожих провокацій зафіксовано у Пісках. Окрім цього, бойовики обстрілювали наших військових, що тримають оборону на південь від Авдіївки та східніше Опитного», – пояснив Лисенко.

За його словами, на Маріупольському напрямку неспокійно було лише у Широкиному, де близько 20 хвилин ішла перестрілка між бойовиками та українськими військовими. Також в районі Маріуполя на висоті близько 1000 м було виявлено БПЛА противника.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *