ОСТАННІ НОВИНИ

Дмитро Ярош та Олена Живко передали медліжка лікарні у Дніпропетровську

|

Сьогодні Провідник «Правого сектора» Дмитро Ярош  та керівник ГО «Правий сектор-Захід» Олена Живко передали  обласній клінічній лікарні ім. Мечнікова, що у Дніпропетровську, 25 спеціалізованих медичних ліжок. Про це Львівському порталу повідомили у ГО «Правий сектор-Захід».

ярош1

«Це сучасні медичні пристрої німецького виробництва. Цю техніку волонтерському центру ГО «Правий сектор – Захід» подарували українські громади з міст Франкфурт-на-Майні та Берлін. Щиро дякую цим небайдужим волонтерам.  Ми  шукали,  де цю техніку найкраще примінити. Спочатку була ідея створити на Львівщині реабілітаційний центр для воїнів АТО. Однак  вирішили,  що ці ліжка зараз найбільше потрібні у медзакладах,  де рятують бійців з передової. 5 ліжок ми подарували Львівському військовому госпіталю. 25 – вирішили привезти у заклад,  в який привозять основну кількість поранених вояків – лікарню ім. Мечнікова», – зазначила керівник ГО «Правий сектор- Захід» Олена Живко.

ярош3

Окрім ліжок, медикам з Дніпропетровська правосекторівці передали 10 тумбочок,  30 матраців, 5 «розкладушок», милиці, крісла-туалети для хворих, тощо.

“Ми раді, що вам змогли допомогти і надалі по можливості допомагатимемо. Дякую вам, що ви рятуєте сотні життів воїнів. Врятували і мою руку “, – зазначив Дмитро Ярош. Нагадаємо, нещодавно Ярош внаслідок поранення переніс низку складних операцій на руці. І саме лікарі лікарні ім. Мєчнікова надали Провіднику професійну та кваліфіковану допомогу.

ярош2

Заступник головного лікаря з хірургічної допомоги лікарні ім. І.І. Мечникова Юрій Скребець, своєю чергою подякував правосекторівцям за дарунок, наголосивши,  що такою кількістю ліжок вони зможуть практично повністю оновити реанімаційне відділення. Також  медик наголосив,  що поранених воїнів зараз значно менше, однак лікарня має бути готова до поповнень хворих у будь-який момент, адже війна триває вже два роки і невідмо, скільки ще триватиме.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *