ОСТАННІ НОВИНИ

На Новий рік до Львова прийде мороз до -15°С

|

Сьогодні, 26 грудня , за повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території області буде хмарно з проясненнями, а вже з понеділка на Львівщині значно похолодає. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

мороз

Вранці та вдень невеликий дощ. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с, вранці та вдень місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура повітря вдень 6 – 11°С тепла.

У зв’язку з надходженням холодних арктичних повітряних мас з півночі та північного сходу в передній частині антициклону, що формується над районами Прибалтики, на Львівщині впродовж 28 грудня відбудеться зміна характеру погодних умов на зимовий:
28 грудня часом невеликий дощ з переходом в мокрий сніг та сніг. На дорогах ожеледиця. Температура повітря впродовж доби 0 – 5°С тепла, в другій половині дня очікується зниження температури повітря до 2°С морозу.
Місцями утвориться незначний сніговий покрив. Надалі очікується погода переважно без опадів, лише в окремих районах можливі слабкі опади у вигляді снігу. Вітер з західного, північно-західного розвернеться на східний. Температури повітря суттєво знизяться:
29 грудня вночі 3 – 8°С морозу, вдень 1 – 6°С морозу;
30 грудня впродовж доби 4 – 9°С морозу, в горах до 13 – 15°С морозу;
31 грудня вночі 7 – 12°С морозу, в горах до 15 – 17°С морозу, вдень 5 – 10°С морозу;
01 січня вночі 10 – 15°С морозу, при проясненнях до 17 – 20°С морозу, вдень 7 – 12°С морозу.
Така морозна погода збережеться до 5 січня 2016 року.

Фото: Соцмережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *