ОСТАННІ НОВИНИ

Задля розвитку бізнесу в ЄС бельгійці готові дати українцям безкоштовний офіс

|

Для розвитку бізнесу та виходу на ринки ЄС українським компаніям пропонують безкоштовний офіс у Бельгії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

розвиток ринку

Приміщення, що розташоване на території науково-індустріального парку в місті Шарлеруа, обладнане усім необхідним для роботи та надаватиметься терміном до 6 місяців. Офіс також може використовуватися в якості юридичної адреси компанії в Бельгії.

Як розповів радник голови Львівської облдержадміністрації з питань інвестицій Роман Матис, цих домовленостей вдалося досягти під час робочого візиту представника Посольства України в Королівстві Бельгія.

«Така можливість повинна зацікавити насамперед експортерів. Українські компанії зможуть вивчити перспективи роботи на бельгійському та європейському ринках, а також запустити окремі проекти у тестовому режимі. Це особливо актуально, оскільки з 1-го січня 2016 року діятиме зона вільної торгівлі з ЄС», – зазначив Роман Матис.

За словами Матиса, бельгійські експерти готові супроводжувати українські компанії в організації бізнесу. Також вітчизняні експортери зможуть отримати допомогу у пошуку партнерів, оренді офісних та виробничих приміщень за зниженими тарифами.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *