ОСТАННІ НОВИНИ

Як львівські копи ганялися за п'яним ДАІвцем

|

На вулиці Липинського, екіпаж помітив автомобіль DAEWOO Lanos, який саме перетнув подвійну суцільну смугу. Патрульні світловим та шумовим сигналами намагалися зупинити порушника, однак він на неодноразові спроби інспекторів не зреагував. На підмогу викликали ще один екіпаж.

kopu

Вдалося зупинити порушника за містом Городок, що за 30 км від Львова. На запитання інспекторів чому водій не зупинився на вимогу поліцейських – повідомив, що без документів та п’яний. При поверхневому огляді було виявлено спецзасоби, які використовують поліцейські. Чоловік розповів, що коли працював у Личаківському райвідділі, а зараз він не є діючим працівником. Однак виявивши в автомобілі ксерокопію паспорта водія – з’ясували, що це діючий працівник ДАІ Львівської області.

Під час транспортування чоловіка на експертизу він не одноразово погрожував. Колишній працівник ДАІ відмовився продувати драгер, а вирішив здати сечу. Аналіз встановив – 2.6 проміле. У відділі поліції чоловік сказав, що у нього болить серце. На місце викликали швидку допомогу, яка повідомила згодом, що з водієм усе добре. Про даний інцидент повідомлене керівництво порушника.

Фото, відео: Патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *