ОСТАННІ НОВИНИ

За добу ворог понад 50 разів відкривав вогонь у зоні АТО

|

Протягом минулої доби у зоні АТО зафіксовано 51 випадок застосування російсько-терористичними військами зброї. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

97166

«Із 18 години вчорашнього дня до опівночі тричі зі стрілецької зброї загарбники обстрілювали наші позиції біля Зайцевого, з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля Лозового. Неприцільний вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів бандити вели в бік наших захисників у районі Опитного, південніше Авдіївки, що неподалік Донецького аеропорту. Також вони обстрілювали наших захисників північніше Горлівки – біля Майорська, Новгородського, Зайцевого та Лозового тощо», – зазначили у повідомленні.

Відтак резюмували, що з початку цієї доби зафіксовано 5 випадків порушення НЗФ режиму повної тиші.

«З автоматичних станкових гранатометів вони обстріляли один із підрозділів сил АТО біля Зайцевого, великокаліберних кулеметів – поблизу Троїцького, зі стрілецької зброї вели вогонь в напрямку наших позицій під Новгородським та Майорськом. Для пригнічення вогневих точок противника українські захисники змушені були двічі зі стрілецької зброї відкривати вогонь у відповідь. Ситуація на Луганщині та Маріупольському напрямку залишається без змін. Впродовж ночі там було відносно тихо», – поінформував прес-центр АТО.

Фото: dt.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *