ОСТАННІ НОВИНИ

«Укрзалізниця» забезпечить вокзали інтернетом

|

Укрзалізниця» до 1 березня 2016 планує забезпечити вокзали обладнанням для доступу в інтернет через Wi-Fi. Про це повідомляє Громадське.tv.

vokzal

За словами в.о. голови правління ПАТ Олександра Завгороднього інтернет вже з’явився у всіх швидкісних поїздах, а на вокзалах мережа буде доступна до 1 березня.

«Наступного року, напевно, запустимо десь до 1 березня. Зараз на всіх швидкісних потягах є, тестується на звичайних потягах», – сказав Завгородній.

«Інтертелеком» в листопаді 2015 року почав тестувати послугу Wi-Fi у кількох потягах далекого і приміського сполучення Одеської залізниці.

У проекті були задіяні один купейний і один спальний вагон у потязі «Чорноморець» сполученням Одеса-Київ, а також шість вагонів електропоїзда підвищеної комфортності сполученням Київ-Фастів, Київ-Козятин, Київ-Шепетівка та інших.

Послуга Wi-Fi доступу до мережі Інтернет від 1 вересня 2015 року від компанії «Інтертелеком» з’явилася в усіх 10 електропоїздах виробництва компанії Hyundai Rotem, двох потягах «Тарпан» і двох потягах локомотивної тяги виробництва ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод», що в управлінні Української залізничної швидкісної компанії.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *