ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція затримала підозрювану у жорстокому потрійному вбивстві на Львівщині

|

Правоохоронці затримали жінку, яка підозрюється у скоєнні потрійного вбивства на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

затримали

Поліцейським знадобилось кілька годин, щоб встановити та затримати підозрювану у вбивстві двох жінок та восьмирічної дитини в одному із сіл Сокальського району Львівщини. Підозрюваною у жорстокому вбивстві двох жінок і дитини виявилася 47-річна односельчанка загиблих.

Як розповів т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія, слідством попередньо встановлено, що 23 грудня у будинку 28-річної жительки села перебували дві її односельчанки віком 47 та 70 років. Жінки розпивали спиртні напої, а дівчинка бавилася в помешканні.

Після того, як 70-річна сусідка пішла додому, між 28-річною господинею та 47-річною гостюю виникла сварка. Остання почала бити молоду жінку і кількома ударами в голову завдала їй травми несумісні з життям. Далі вона кинулася до дитини і завдала їй кілька колото-різаних ран в область шиї від яких дівчинка померла.

Як зазначив Дмитро Загарія, після скоєного жінка пішла до будинку 70-річної сусідки і, коли та відчинила їй, завдала пенсіонерці кілька ударів по голові, за попередніми даними слідства, щоб та не повідомила про її перебування у будинку загиблих матері та дитини. Отримані травми виявилися для старшої жінки смертельними.

«Призначено ряд експертиз, всі обставини розслідуються. Підозрювана затримана згідно статті 208 КПК України» – зазначив начальник управління кримінального розшуку ГУ Національної поліції у Львівській області підполковник поліції Микола Гладюк.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за п.1,2 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Як повідомлялося, у Сокальське відділення поліції, сьогодні, 24 грудня близько 11.00, надійшло повідомлення про те, що у одному з сіл району в приватному будинку виявлено тіла 28-річної жінки та її 8-річної доньки без ознак життя. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи на тілах загиблих виявлено сліди насильницької смерті. Також у сусідньому будинку було виявлено тіло 70-річної мешканки цього ж села без ознак життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *