ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра львівські активісти штурмуватимуть начальника міграційної служби

|

Львівські активісти завтра, 24 грудня, прийдуть «у гості» до в.о. начальника Державної міграційної служби у Львівській області Володимир Бабунича, щоб отримати пояснення щодо звільнення прес-секретаря відомства Світлани Хитрової. Про це кореспонденту Львівського порталу повідомив координатор «Економічного бойкотного руху» Олег Радик.

бабунич

За словами активіста, завтра об 14.00 годині активісти «Варти 700», «Варти-1», «Рабів до раю не пускають» та «Економічного бойкотного руху» прийдуть до Бабунича висловити своє обурення його кадровою політикою.

«Пан  Бабунич,  який робить дурниці і звільняє таких цінних людей, дуже ризикує. І ми плануємо завтра об 14.00 год. до нього завітати до нього з цією думкою і обмінятися враженнями», – розповів О. Радик.

Також Олег Радик повідомив Львівському порталу, що Володимир Бабунич погрожував йому поліцією і не бажав з ним спілкуватись.

«Якщо він, як фотограф, як людина без єдиного досвіду праці в Міграційній службі,  думає, що він дуже розумний, він своє отримає. Ми з ним розмовляли, він сказав, що викличе поліцію на мене. А я викличу на нього і поліцію, і прокуратуру і місяці за півтора, (бо це важко і він мажор) не буде там працювати», – додав активіст.

У коментарі Львівському порталу сама  Світлана Хитрова підтвердила інформацію про своє можливе звільнення.

«Керівник запропонував шукати нову роботу. Це правда», – повідомила вона.

Фото: tsn.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *