ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова двоє молодиків крали гроші із банківських карток

|

Працівники Карпатського управління 21 грудня викрили зловмисників, котрі, втручались у роботу банкоматів з метою зчитування інформації з пластикових карток клієнтів банку та отримання готівки. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Кредитна картка

Правоохоронці затримали зловмисників біля одного з банкоматів по вулиці Городоцькій у центрі Львова. Двоє мешканців Львівської області віком 24 та 26 років  якраз знімали скіменгову накладку з карткоприймача банкомату.

«Скіменгова накладка – це пристрій для зчитування інформації з банківської карти. Окрім цього пристрою зловмисники встановили поблизу банкомату муляж сигналізації, у якому була прихована відеокамера. За допомогою цього пристрою чоловіки фіксували пін-коди пластикових карток громадян», – розповів начальник Карпатського управління кіберполіції Олег Кріп.

Під час затримання зловмисники намагались втекти з місця скоєння злочину та позбутися речових доказів, проте це їм не вдалось.  Правоохоронці вилучили:

– пластикову картку;

– скімінгову накдадку для зчитування інформації із банківських карток;

– металевий пристрій, призначений для демонтажу скімінгової накладки;

– муляж світлової сирени сигналізації з прихованою відеокамерою;

За цим фактом  відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування. Правоохоронці перевіряють причетність молодиків до скоєння інших злочинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *